Työpaikat

Suurella kairasydämellä ja timanttisella asenteella.

Ryhdytään töihin

ADC:n tärkein voimavara on henkilökunta. Jos olet kiinnostunut olemaan osa jatkuvasti kasvavaa yritystä, joka toimii globaalisti vaihtelevissa työympäristöissä, lue lisää alta ja lähetä meille työhakemuksesi. Me olemme sitoutuneet hankkimaan parhaan välineistön lisäksi myös parhaan työväen.

Mitä me tarjoamme
Tarjoamme hyvän tiimihengen, mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tilaisuuden työskennellä erilaisissa ympäristöissä. Tuemme henkilöstön hyvinvointia tarjoamalla ePassi-edun, jota voi käyttää oman valinnan mukaan liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin. Lisäksi tarjoamme vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä usealla paikkakunnalla toimivan kattavan työterveyshuollon.

Kairauspalvelut
Kairauspalveluihin kuuluvat muun muassa ohjattu kairaus, RC-poraus ja timanttikairaus. Työskentely tapahtuu sekä maan pinnalla että maan alla, tunnelissa. Työ on fyysistä ja sitä tehdään useimmiten kahdessa vuorossa, vuoroviikoin ja pareittain.

Toivomme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä tiimityötaitoja. Työkohteidemme sijaitessa sekä Suomessa että Ruotsissa, edellyttää työ matkustusvalmiutta ja vähintään B-ajokorttia. Maan pinnalla työskennellessä käytetään myös moottorikelkkaa ja mönkijää, joten kokemus näiden käytöstä on eduksi. Kielitaidosta (ruotsi, englanti) on suuri hyöty.

Aiempi kokemus kaivos- tai louhinta-alasta ja luonnossa liikkumisesta on eduksi mutta ei välttämätöntä.

Kairakoneiden kehitys, valmistus ja huolto
ADC suunnittelee ja valmistaa erilaisia kairauslaitteita sekä oman urakoinnin käyttöön että ulkopuolisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Kaikki omassa käytössä olevat koneet on itse kehitetty ja rakennettu nykyiseen muotoonsa. Tuotekehitys, kokoonpano ja huolto tapahtuu Rovaniemen toimipisteessämme. Rovaniemellä sijaitseva varastomme palvelee kaikkia Suomen ja Ruotsin alueella toimivia urakoita.

Koneenrakennuksessa ja kunnossapidossa työtä tehdään sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa. Toivomme työntekijöiltämme oma-aloitteisuutta, halua itsenäiseen työskentelyyn asennus- ja kunnossapitotehtävissä sekä tiimityötaitoja.

Avoimet työpaikat
Alla löydät tietoa avoinna olevista työpaikoistamme. Ellei vapaita paikkoja ole avoinna juuri tällä hetkellä tai mikäli omaa osaamistasi vastaavaa tehtävää ei löydy, voit lähettää meille avoimen työhakemuksen ja CV:si osoitteeseen rekry(at)adcltd.fi.

 

  • Haemme automaatiosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää täältä ja hae 31.8.2024 mennessä.