Yleiskatsaus

ADC:n maanalaiset kairakoneet toimivat turvallisesti ja tehokkaasti kaikkialla maan alla. U-Sarjan kairakoneet on kehitetty oman kairaustyön kautta, mikä tarkoittaa tehokasta työkalua maanalaiseen kairaukseen.

Kairakone kulkee itsenäisesti, ketterästi ja vaivattomasti 10 km/h vauhdilla. U -sarjalla 500m siirto onnistuu jopa viisi kertaa nopeammin kuin perinteisillä kairakoneilla. Tutustu tarkemmin Underground-sarjaamme kohdassa Ominaisuudet.

Underground

Ominaisuudet

Työturvallisuus prioriteettina

U-sarjan kone on kehitetty tekemään työn suorittamisesta turvallista. Koneen ominaisuuksiin kuuluu mm. kairayksikön peittävä turvakehikko, langattomasti ohjattu asemointi ja ROPS/FOPS suojattu ohjaamo.

ADC tarjoaa myös koneiden käyttöön ja huoltoon perusteellisen ohjeistuksen sekä koulutuksen maksimaalisen työturvallisuuden takaamiseksi.

Laajat kairauskulmat

Uuden sukupolven asemointirakenteen suunnittelu takaa äärimmäisen laajat kairauskulmat ja hyvän ulottuvuuden. U-sarjalla on mahdollista kairata pystysuunnassa 360 astetta ja vaakatasossa 270, jolloin alustaa ei tarvitse siirtää useamman reiän kairapaikoilla. Asemointi tapahtuu langattomalla ohjaimella, joka tekee siitä äärimmäisen tarkkaa ja helppoa.

Vaivatonta liikkumista

U -sarjan kone on rakennettu itsenäisesti liikkuvaksi, jolloin tarvitsee vain kiinnittää kairaputkikärry perään ja vaihtaa kairapaikkaa. Alusta on helposti ohjattava ja pystyy jopa 10km/h nopeuteen, mikä tekee siirroista nopeita ja vaivattomia. Alustaan on näkyvyyden ja ajoturvallisuuden parantamiseksi kiinnitetty kaksi kameraa, joita voi seurata ohjaamon näytöiltä.

Työmukavuus

U -sarjan kairakoneita on helppo operoida yksin ohjauspöydän avulla, mikä on äärimmäisen helppokäyttöinen ja markkinoiden kevyin. Työergonomian uudelle tasolle vie kairayksikön alle sijoitettu seisontataso, mikä parantaa työskentelyasentoja ja vähentää vaikeissa kairauskulmissa nivelille haitallista kurottamista.

Koneemme on mahdollista kustomoida asiakkaan vaatimusten mukaan ja niihin kuuluu laajat lisävarustelumahdollisuudet työmukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Suorituskyky

Tuotantoajan maksimointi

Siirrot ja huollot vievät aikaa tuotannolta, johon ADC on kehittänyt ratkaisut, millä tämä aika minimoidaan. U -sarjan kairakoneella pääsee jopa viisi kertaa nopeammin tuotantoon kuin perinteisillä kairakoneilla. Tämän mahdollistavat itsenäinen liikkuminen 10km/h ja kauko-ohjaimella asemointi paikalleen, jolloin kone on käyttövalmis jopa 5 minuutissa. Tämän lisäksi ADC käyttää koneissaan tekniikkaa, mikä pidentää huoltovälejä ja lisää komponenttien kestävyyttä.

Suorituskykyinen kairayksikkö

U -sarjan koneessa on vakiona kairayksikkö, mikä mahdollistaa BQ-kalustolla kairauksen 650m ylöspäin, 1100m vaakatasossa ja 1300m alaspäin. Tämän lisäksi konetta voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi niin, että siitä saadaan paras mahdollinen hyöty ja tehokkuus irti.

performance-adc

Tuotetiedot

MITAT
HYDRAULIIKKAJÄRJESTELMÄ
Pituus: 7,8-10 m
Hydraulitankin vetoisuus: 220 l
Leveys: 2,5 m
Hydraulitankin vetoisuus: 220 l
Korkeus: 2,7-4 m
Hydrauliöljyn jäähdytin
Paino: 10-15 t
Levylämmönvaihdin
Erillinen suodatus ja jäähdytyspumppu
KAIRAUSYKSIKKÖ
Syötön pituus: 1800 m
SÄHKÖMOOTTORI
Syöttövoima: 85 kN
75-110 kW
Nostovoima: 85 kN
Vääntömomentti: 371-1030 Nm
VESIPUMPPU
Kairauskulmat: Horisontaalisesti 210 astetta vertikaalisesti 180 astetta
Maksimipaine: 100 bar
Pitokapasiteetti: 60-130 kN
Syöttö: 165 l/min
Kairaussyvyys BQ: Ylös: 650 m, Vaakasuoraan:1100 m, Alas:1300 m
VAIJERIVINSSI
LIIKUTELTAVUUS
Vinssirummun kapasiteetti: 600-1400 m, 5-6 mm kaapeli
Hydrostaattinen tai momentin muunnin vaihteisto
Nelipyöräohjaus
Erinomainen kääntösäde
Ajonopeus: 0-10 km/h

Ota yhteyttä

Underground-sarja

ADC:n maanalaiset kairakoneet on markkinoiden nopeimpia asemoida ja ne pystytään siirtämään itsenäisesti jopa 10km/h. U-Sarja tarjoaa markkinoiden laajimmat kairauskulmat ja parhaan ulottuvuuden. Nämä ominaisuudet yhdessä tarjoavat asiakkaalle merkittävän aikasäästön työskentelyssä.

Lue lisää

Surface-sarja

ADC:n maanpäälliset kairakoneet on kehitetty toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti äärimmäisissäkin olosuhteissa. Koneemme suunnittelussa on panostettu ympäristöystävällisyyteen, turvallisuuteen ja työmukavuuteen. S-sarjan tehokkaat ja laadukkaat komponentit mahdollistavat reikien kairaamisen jopa yli 2 kilometrin syvyyteen.

Lue lisää

Tilaa ADC:n uutiskirje

ADC:n uutiskirjeen tilaajana saat viimeisimmät tiedot yrityksestämme ja palveluistamme. Rekisteröidy tilaajaksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi viereiseen laatikkoon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Get in touch

×