Yleiskatsaus

ADC:n pintakairakoneet takaavat laadukkaita kairasydännäytteitä tehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti. Surface -sarjassa käytetyt kumitelat tekevät niistä ympäristöystävällisiä, hiljaisia sekä sopivia kaikenlaiseen maastoon. Koneiden tehot, vääntö ja suorituskykyiset komponentit mahdollistavat yli 2000m syvien reikien kairauksen.

Pintakairakoneen sisätiloissa on panostettu erityisesti kairaajien työturvallisuuteen sekä ergonomiaan. Koneet ovat täysin kustomoitavissa asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Tutustu tarkemmin Surface-sarjaamme kohdassa Ominaisuudet.

Surface

Ominaisuudet

Turvallinen

Näytteiden käsittely ja kairaustyöskentely tapahtuu koneen turvallisessa ja ergonomisessa sisätilassa. Kairakoneessa on kiinteä kehikko ja huputettu yläosa. Lisävarusteena saa pakokaasutoimisen lattialämmityksen, mikä takaa miellyttävän työtilan myös arktisissa olosuhteissa.

Konetta liikuteltaessa ohjaus tapahtuu turvallisesti langattomalla kauko-ohjaimella, jolloin henkilöstön työturvallisuus on taattu. Surface- sarjan koneisiin on myös mahdollista saada lisävarusteena täysin uudenlainen putkenkäsittelijärobotti, mikä lisää työturvallisuutta merkittävästi.

Ekologinen

Surface -sarjan koneissa käytettävät kumitelat aiheuttavat maahan pienemmän pintapaineen kuin ihmisjalka, mistä johtuen koneen siirtäminen maastossa ei aiheuta ympäristölle vaurioita. ADC tarjoaa lisävarusteena koneisiin yhdistetyn veden kierrätys- ja puhdistusjärjestelmän, mikä on täysin suljettu eikä päästä likaista vettä luontoon. Kierrätyksen avulla myös kairauskemikaalien kulutus vähenee, mikä lisää kustannussäästöjä.

Kustannustehokkuus

Kairauksessa aika on rahaa, mitä säästyy ADC:n pintakoneen siirroissa, asemoinnissa ja pidennetyissä huoltoväleissä. Surface -sarjan kone on tehty kulkemaan maastossa, missä perinteiset koneet eivät pysty liikkumaan. Tällöin poistuu tarve ja kustannus rakentaa ajokelpoinen tie kairapaikalle saakka.

Käyttäjäystävällisyys

Kaikki koneemme on suunniteltu toiminnoiltaan ja huollettavuudeltaan mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi. Parhaiten sitä edistää ADC:n kehittämä automaattiohjaus kairaukseen, jolloin kairaus on huoletonta ja esimerkiksi huoltotoimenpiteiden suorittaminen kairauksen aikana on mahdollista. Huolehdimme aina koneen käyttäjien koulutuksesta ja ohjeistuksesta, jotta työskentely ja huolto koneella on alusta saakka tehokasta ja turvallista.

Suorituskyky

Syväkairaus

ADC:n pintakairauskoneen tehokas voimanlähde ja ainoastaan laadukkaiden komponenttien käyttö takaavat riittävän voiman myös syvälle kairattaessa. Surface -sarjan kone on joustava eri kairauskalustojen käytössä ja nämä ovat esimerkkejä suorituskyvystä eri kalustoilla: BQ-kalusto 2100 m, NQ-kalusto 1700 m ja HQ-kalusto 1100 m.

Ekologinen ja ketterä

ADC:n pintakairauskoneet kulkevat ketterästi ja ympäristöä säästäen 10 km/h vauhdilla haastavassakin maastossa. Koneen kompakti muotoilu ja ulkomitat mahdollistavat koneen saamisen vaikeakulkuisille kairauspaikoille.

Tuotetiedot

MITAT
LIIKKUVUUS
Pituus: 7,5 - 9,6 m
Hydrostaattinen vaihteisto
Leveys: 2,5-3,2 m
Kumitelat
Korkeus: 3,3 m
Ajonopeus: 0-10 km/h
Paino: 16-21 t
HYDRAULIJÄRJESTELMÄ
KAIRAUSYKSIKKÖ
Hydrauliikkapumppu: 140-180 cc
Syöttö: 2100 mm
Hydraulitankin koko: 220 l
Syöttövoima: 65-105 kN
Hydrauliöljyn jäähdytin
Nostovoima: 150-190 kN
Levylämmönvaihdin
Vääntömomentti: 371-1030 Nm
Erillinen suodatus ja jäähdytyspumppu
Kairauskulmat: 40-90°
Pitovoima: 85-260 kN
VESIPUMPPU
Maksimisyvyydet: BQ 2100m, NQ 1700m, HQ 1100m
Maksimipaine: 160 bar
DIESELKONE
Syöttö: 120 l/min
Teho: 168-205 kW
Polttoainetankki: 400 l
VAIJERI-VINSSI
Sähköjärjestelmä: 24 V
Vaijerin pituus: 1400-2000 m, 5-6- mm kaapeli
GENERAATTORI
10 KVA-230/400 V

Ota yhteyttä

Underground-sarja

ADC:n maanalaiset kairakoneet on markkinoiden nopeimpia asemoida ja ne pystytään siirtämään itsenäisesti jopa 10km/h. U-Sarja tarjoaa markkinoiden laajimmat kairauskulmat ja parhaan ulottuvuuden. Nämä ominaisuudet yhdessä tarjoavat asiakkaalle merkittävän aikasäästön työskentelyssä.

Lue lisää

Surface-sarja

ADC:n maanpäälliset kairakoneet on kehitetty toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti äärimmäisissäkin olosuhteissa. Koneemme suunnittelussa on panostettu ympäristöystävällisyyteen, turvallisuuteen ja työmukavuuteen. S-sarjan tehokkaat ja laadukkaat komponentit mahdollistavat reikien kairaamisen jopa yli 2 kilometrin syvyyteen.

Lue lisää

Tilaa ADC:n uutiskirje

ADC:n uutiskirjeen tilaajana saat viimeisimmät tiedot yrityksestämme ja palveluistamme. Rekisteröidy tilaajaksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi viereiseen laatikkoon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Get in touch

×