Yleiskatsaus

Valitse meidät kun haluat laadukasta ja asiakaslähtöistä kairauspalvelua.

Arctic Drilling Company tarjoaa maaperätutkimukseen laajan valikoiman sertifioituja etsintäkairauspalveluita, jotka takaavat luotettavat ja laadukkaat kivisydännäytteet äärimmäisissäkin olosuhteissa. Kairauskoneissamme käytämme ympäristöystävällisiä kumitela-alustoja, jotka kuluttavat pienen pintapaineen vuoksi luontoa huomattavasti vähemmän kuin perinteiset metallitelat. Kairauskoneemme tarjoavat myös markkinoiden laajimman kairaussäteen niin maanpäälliseen kuin maanalaiseenkin kairaukseen.

ADC:n kairauspalveluihin kuuluu timanttikairaukset, RC-poraus, maaperännäytteenotto (BOT), suunnattu näytteenotto ja sivusuuntamittaukset. Toteutamme urakat ADC:llä aina asiakkaan tarpeiden ja aikataulun mukaan, jonka mahdollistavat koulutettu henkilökuntamme sekä nykyaikaiset ja tehokkaat kairakoneet.

Tutustu palveluihimme tarkemmin kohdasta Palvelut.

Sertifioitu johtamisjärjestelmä - DVN GL - ISO 9001 = ISO 14001, OHSAS 18001

kairauspalvelu

Palvelut

Timanttikairaus

ADC tekee maanpäällistä ja maanalaista timanttikairausta omassa työssä kehitetyillä, uusinta teknologiaa edustavilla kairakoneilla. Me toimitamme asiakkaalle huippulaatuista näytettä olosuhteista riippumatta. Maanpäällisessä kairauksessa korostuu koneidemme ympäristöystävällisyys ja helppo liikuteltavuus, joilla työskentelee äärimmäisiinkin olosuhteisiin koulutettu henkilöstö. Maan alla työskentelemme uuden sukupolven kairakoneilla, jotka säästävät selkeästi aikaa siirroissa ja asemoinnissa sekä lisäävät työturvallisuutta.

RC-poraus

RC-poraus eli käänteishuuhtelu tarjoaa tarkempaa tietoa maaperästä ja siitä otetusta kivinäytteestä. RC-poraus toimii tekniikalla, jossa pora jauhaa ja nostaa kairausnäytteen korkeapaineisen ilman avulla kairatangon läpi. RC-poraus mahdollistaa kivinäytteen ottamisen tietystä kerroksesta ja estää sen sekoittumisen muiden kerrosten materiaaleihin.

BOT

Maaperänäytteenottoon olemme kehittäneet koneen, jossa työturvallisuus ja työolosuhteet on viety huomattavasti paremmalle tasolle perinteisiin koneisiin verrattuna. ADC:n suunnittelema ja rakentama, timanttikairakoneita pienikokoisempi BOT rig on luotu kulkemaan maastossa ketterästi ympäristöä säästäen. 

Suunnattu näytteenotto

Suunnatulla näytteenoton avulla saa tarkan tiedon kivinäytteiden sijainnista ja asennosta. Suunnatulla näytteenotolla pystyy analysoimaan kallioperää tarkemmin, kun otettu näyte pystytään sijoittamaan oikealle kohdalle ja oikeaan asentoon.

Kairareiän sivusuuntamittaus

Kairareiän sivusuuntamittaus antaa tarkan kuvan siitä, missä on kairauksen aloituspiste ja missä päätepiste. Koneiden laajat kairauskulmat mahdollistavat hyvän ulottuvuuden ja reiän tarkan mittaamisen sekä paikantamisen. Syvillä rei’illä mittauksia toistetaan sovituin välein, jotta reiän suunta voidaan tarvittaessa muuttaa esim. Devidrill -kairauksella tai jos reikä halutaan haaroittaa. ADC käyttää mittauksessa markkinoiden parhaita mittausvälineitä, jotta asiakas saa tarkimman mahdollisen tiedon reiän tilanteesta.

 

Miksi ADC?

performance-adc

Arctic Drilling Company tarjoaa ympäristöystävällistä, turvallista, kustannustehokasta ja monipuolista kairausurakointia äärimmäisiinkin olosuhteisiin. ADC:lla on serfitikaatit (ISO9001, ISO14001, OHSAS18001), jotka varmistavat asiakkaalle laadukkaan ja sovitun palvelun toimittamisen.

Meillä on kilpailijoihin nähden erittäin laaja palvelutarjonta, joita yhdistelemällä pystymme toteuttamaan asiakkaan kaikki toiveet. ADC on ollut palveluiden tuottamisessa aina asiakaslähtöinen ja pyrkii jatkuvasti kehittymään asiakkaiden haluamaan suuntaan.

Kairauskoneemme ovat ainutlaatuisia tehokkuudeltaan, helppokäyttöisyydeltään, työturvallisuudeltaan ja ympäristöystävällisyydeltään. Näillä koneilla työskentely takaa keskeytymättömän ja laadukkaan kairausnäytteen toimittamisen asiakkaalle.

ADC on sitoutunut jatkuvaan kehitykseen, joka ilmenee myös henkilökunnan koulutuksessa. Pidämme kairaajamme ajantasalla uusista toimintatavoista ja asiakkaan vaatimuksista, sillä he ovat tärkein linkki palvelun tuottamisessa asiakkaillemme.

Ota yhteyttä

Underground-sarja

ADC:n maanalaiset kairakoneet on markkinoiden nopeimpia asemoida ja ne pystytään siirtämään itsenäisesti jopa 10km/h. U-Sarja tarjoaa markkinoiden laajimmat kairauskulmat ja parhaan ulottuvuuden. Nämä ominaisuudet yhdessä tarjoavat asiakkaalle merkittävän aikasäästön työskentelyssä.

Lue lisää

Surface-sarja

ADC:n maanpäälliset kairakoneet on kehitetty toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti äärimmäisissäkin olosuhteissa. Koneemme suunnittelussa on panostettu ympäristöystävällisyyteen, turvallisuuteen ja työmukavuuteen. S-sarjan tehokkaat ja laadukkaat komponentit mahdollistavat reikien kairaamisen jopa yli 2 kilometrin syvyyteen.

Lue lisää

Tilaa ADC:n uutiskirje

ADC:n uutiskirjeen tilaajana saat viimeisimmät tiedot yrityksestämme ja palveluistamme. Rekisteröidy tilaajaksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi viereiseen laatikkoon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Get in touch

×