Tuotamme laadukkaita kairanäytteitä
tehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti.

Arctic Drilling Company Oy on vuonna 2004 perustettu malmin etsintään ja koekairaukseen erikoistunut yritys, joka myös valmistaa kairakoneita  sekä omaan käyttöön että myyntiin. ADC palvelee asiakkaitaan ympäri maailman aina luotettavasti ja turvallisesti taaten tehokasta kairausta äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tarjoamme alan parhaat etsintäkairauskoneet ja käytännön työssä harjaantuneen ammattitaitoisen henkilöstön. Meille on tärkeätä, että kairausurakkamme toteutetaan aina ympäristöystävällisesti niin, että vaikutukset ympärillä olevaan luontoon ovat mahdollisimman vähäiset. ADC on tehokas, ympäristöystävällinen ja luotettava kumppani niin maanpäälliseen kuin maanalaiseenkin kairaukseen.

Ekologisuus

Otamme toiminnassamme aina ympäristön huomioon. Koneemme ja palvelumme ovat ympäristönsuojelumenettelyn standardien mukaisia ja sertifioituja. Pidämme huolen siitä, että koneemme ja urakoiden ympäristövaikutukset ovat aina mahdollisimman pienet.

Käyttäjälähtöisyys

Koneemme on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Koneet on testattu käytännön työssä ja työskentely tapahtuu koneen ergonomisessa ohjaamossa, jolloin työmukavuus on taattu äärimmäisissäkin olosuhteissa. ADC:n kehittämä teknologia mahdollistaa koneiden automaattiohjauksen, jolloin käyttö on helppoa ja tehokasta myös etänä. Koneemme on helppo huoltaa paikan päällä, jotta urakka pysyy käynnissä ilman pitkiä keskeytyksiä.

Työturvallisuus

Työturvallisuus on kairauksessa oleellista. ADC:n periaate on se, että toiminnasta ei aiheudu turvallisuusvaaroja eikä ympäristöhaittoja. Varmistamme maksimaalisen työturvallisuuden määräaikaishuolloilla sekä kouluttamalla ja perehdyttämällä koneenkäyttäjät perusteellisesti ennen työmaalle lähtöä.

Innovatiivisuus tehokkuuden turvaamiseksi

Kehitämme jatkuvasti koneitamme ja pyrimme äärimmäiseen innovatiivisuuteen, jotta pysymme koneiden ominaisuuksissa kilpailijoita edellä. Koneissa ja urakoissa hyödyntämämme teknologia on suunniteltu tuomaan lisäarvoa asiakkaalle ja kustannustehokkuutta urakkaan. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme tarjotaksemme ylivoimaisia palveluita äärimmäisiinkin olosuhteisiin.

Asiakkaan kuuntelu ja yhteistyö

Olemme alamme edelläkävijöitä asiakkaan kuuntelussa ja suunnittelemme kaikki palvelumme vastaamaan tarkasti asiakkaan tarpeita ja aikatauluja. Tarjoamme asiakkaillemme myös konsultointia, jotta pääsemme yhdessä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja pystymme tarjoamaan käyttöön ominaisuuksiltaan tarpeita vastaavan koneen.

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme ratkaisut asiakkaalle alusta loppuun saakka. Pidämme huolen, että kalustomme huolto on mahdollisimman helppoa ja tarjoamme tarvittavan koulutuksen ja ohjeistuksen koneiden käyttöön. Huolehdimme myös, että kairausapaikalta puhdistetaan kaikki toiminnan jäljet urakan päättyessä. Toteutamme kaikki kairausurakat tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti.

Ota yhteyttä

Underground rigs - ADC

Underground-sarja

ADC:n maanalaiset kairakoneet on markkinoiden nopeimpia asemoida ja ne pystytään siirtämään itsenäisesti jopa 10km/h. U-Sarja tarjoaa markkinoiden laajimmat kairauskulmat ja parhaan ulottuvuuden. Nämä ominaisuudet yhdessä tarjoavat asiakkaalle merkittävän aikasäästön työskentelyssä.

Surface-sarja

ADC:n maanpäälliset kairakoneet on kehitetty toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti äärimmäisissäkin olosuhteissa. Koneemme suunnittelussa on panostettu ympäristöystävällisyyteen, turvallisuuteen ja työmukavuuteen. S-sarjan tehokkaat ja laadukkaat komponentit mahdollistavat reikien kairaamisen jopa yli 2 kilometrin syvyyteen.

Lue lisää

Tilaa ADC:n uutiskirje

ADC:n uutiskirjeen tilaajana saat viimeisimmät tiedot yrityksestämme ja palveluistamme. Rekisteröidy tilaajaksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi viereiseen laatikkoon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Get in touch

×