Tehoa kairaukseen ääriolosuhteissa

Arctic Drilling Company takaa tehokasta maaperätutkimusta äärimmäisissäkin olosuhteissa. Kaikki palvelumme ovat sertifioituja ja ympäristösuojelumenettelymme ovat standardien mukaisia. Maksimoimme työturvallisuuden määräaikaishuolloilla sekä kouluttamalla ja ohjeistamalla jokaisen koneen käyttäjän. Koneemme on kehitetty kestämään äärimmäisiä olosuhteita, paikasta ja ilmastosta riippumatta.

Tutustu palveluihimme

Underground-sarja

ADC:n maanalaiset kairakoneet on markkinoiden nopeimpia asemoida ja ne pystytään siirtämään itsenäisesti jopa 10km/h. U-Sarja tarjoaa markkinoiden laajimmat kairauskulmat ja parhaan ulottuvuuden. Nämä ominaisuudet yhdessä tarjoavat asiakkaalle merkittävän aikasäästön työskentelyssä.

Lue lisää

Surface-sarja

ADC:n maanpäälliset kairakoneet on kehitetty toimimaan turvallisesti ja tehokkaasti äärimmäisissäkin olosuhteissa. Koneemme suunnittelussa on panostettu ympäristöystävällisyyteen, turvallisuuteen ja työmukavuuteen. S-sarjan tehokkaat ja laadukkaat komponentit mahdollistavat reikien kairaamisen jopa yli 2 kilometrin syvyyteen.

Lue lisää

Luotettava ja ympäristöystävällinen kumppani niin maanpäälliseen kuin maanalaiseen kairaukseen

“Arctic Drilling Company Oy on ollut mukana Kevitsan kaivoshankkeen toteutuksessa alusta alkaen. Vuodesta 2008 asti yhtiö on tuottanut meille hyvälaatuista kairasydäntä ja yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa pohjoisen arktisissa oloissa.”

Markku Lappalainen, Chief Geologist, FQM Kevitsa Mining Oy

Työssään harjaantuneita ammattilaisia

 

adcArctic Drilling Company tuo käyttöösi alan parhaat etsintäkairakoneet käytännön työssä harjaantuneella ammattitaitoisella henkilöstöllä. Koneemme on testattu ja kehitetty pohjoisen vaativissa olosuhteita ja ne soveltuvat monenlaiseen maastoon sekä ilmastoon ympäri maailmaa. ADC:llä otamme aina huomioon niin koneiden suunnittelussa kuin urakoiden toteuttamisessakin työturvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. ADC:n periaatteena on, että kairaustoimenpiteistä ei jää jälkiä luontoon. Toteutamme urakat aina asiakasta kuunnellen, jotta saamme toimitettua parasta mahdollista palvelua.

Tutustu meihin

Tilaa ADC:n uutiskirje

ADC:n uutiskirjeen tilaajana saat viimeisimmät tiedot yrityksestämme ja palveluistamme. Rekisteröidy tilaajaksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi viereiseen laatikkoon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.